✓ Gezonde gerechten
✓ Verse ingrediënten
✓ Snel en moeiteloos

Geen tijd voor een goede lunch?

Laat toch bezorgen

Bestel

Een lunch met gezond comfort food nabij Zwijnaarde

Bestel gezond comfort food met een unieke twist bij PUURfoodbar in Merelbeke, dichtbij Zwijnaarde en Melle. Je hebt de keuze uit diverse soepen, salades en quiches gemaakt van lokale ingrediënten. Bestel takeaway voor jou en je collega’s of neem samen plaats in ons lichtovergoten restaurant en ervaar de uitstekende kwaliteit van ons eten.

gezonde lunch

Geniet van uniek comfort food in Merelbeke, in de omgeving van Zwijnaarde

Bij ons proef je meteen dat we onze gezonde lunch uitsluitend met lokale producten bereiden. Bovendien zijn al onze maaltijden dagvers om een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen. Wanneer je in de buurt van Zwijnaarde en Melle werkt, kun je gerust van dit uitstekende comfort food genieten in het restaurant of op het terras in Merelbeke. Onze snelle, klantvriendelijke bediening zorgt ervoor dat je binnen de lunchtijd van je bedrijf kunt eten. Je kunt uiteraard ook eten voor takeaway bestellen als je dat handiger vindt.

gezonde lunch

Bestel onze heerlijke gerechten online of telefonisch

 Bestel direct ons gezonde comfort food in Merelbeke, nabij Zwijnaarde en Melle, en geniet met je collega’s van een heerlijke lunch. Ervaar de unieke smaken van lokale producten. Om iedereen snel van dienst te kunnen zijn, vragen we je om van tevoren te bestellen. Stuur voor ’s middags tot elf uur en voor ’s avonds tot zeven uur een e-mail naar info@puurfoodbar.be of gebruik ons contactformulier. Na elf uur ’s middags en vijf uur ’s avonds kun je het beste bellen naar 09 336 73 74.