✓ Gezonde gerechten
✓ Verse ingrediënten
✓ Snel en moeiteloos

Geen tijd voor een goede lunch?

Laat toch bezorgen

Bestel

Gezonde bedrijfslunch in Merelbeke, nabij de Pinte

Voor een gezonde bedrijfslunch in de buurt van De Pinte kom je naar PUURfoodbar in Merelbeke. Onze gerechten worden iedere dag vers gemaakt met producten van lokale vakmensen. Je hebt de keuze uit heerlijke quiches, frisse salades en soep. Wanneer je meer dan vijf gerechten bestelt, komen wij het eten bij jouw bedrijf leveren. Geniet van een uitstekende lunch met je collega’s.

gezonde lunch

Gezonde gerechten voor een heerlijke bedrijfslunch in Merelbeke, vlakbij De Pinte

Dankzij onze speciale maaltijden kunnen jij en je collega’s tijdens de lunch vers en gezond eten. Onze service is snel zodat iedereen binnen hun lunchtijd kan genieten van een gezonde maaltijd. Daarnaast zijn er vegetarische en vegan opties met heerlijke groenten. Je kunt het eten voor een gezonde bedrijfslunch komen afhalen, in ons restaurant eten of, vanaf vijf gerechten, in en nabij De Pinte laten bezorgen. Houd je een vergaderlunch? Dan kunnen wij je ook helpen met een meeting-arrangement van vers gemaakte maaltijden. Profiteer van onze snelle service en bestel een gezonde hap gemaakt van lokale ingrediënten.

gezonde lunch

Profiteer van onze snelle service

 Laat ons een gezonde bedrijfslunch verzorgen voor jouw bedrijf nabij De Pinte in Zwijnaarde of Melle. Neem plaats in ons restaurant in Merelbeke of haal eten af en ervaar de uitstekende kwaliteit. Je kunt het beste van tevoren bestellen om je wachttijd te beperken. Bestel online voor de lunch tot elf uur en voor het diner tot zeven uur. Wanneer je na elf uur of na vijf uur wilt bestellen, bel je naar 09 336 73 74. Heb je vragen over ons menu? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen je zo snel mogelijk.