✓ Gezonde gerechten
✓ Verse ingrediënten
✓ Snel en moeiteloos

Geen tijd voor een goede lunch?

Laat toch bezorgen

Bestel

Een vergaderlunch in Merelbeke, nabij Zwijnaarde

Verzorg een verse vergaderlunch bij PUURfoodbar in Merelbeke, vlakbij Zwijnaarde. Bij ons kun je losse gerechten bestellen of het speciale meeting-arrangement laten komen. Profiteer van een korte wachttijd en geniet van verse, bijzondere gerechten. Zo krijgen jij en je collega’s dankzij de lunch weer energie om de vergadering voort te zetten.

gezonde lunch

Verse gerechten voor een vergaderlunch in Merelbeke, in de buurt van Zwijnaarde

Schakel ons in voor een gezonde lunch vlakbij Zwijnaarde. Je proeft direct dat al onze maaltijden gemaakt worden van lokale producten. Ons concept bestaat uit bekende gerechten met een eigen twist, zoals chili con carne met yoghurtsaus of salade met een dressing van parmezaan en ansjovis. Wij zijn de beste keuze voor jouw gezonde bedrijfslunch omdat we snel werken en verse gerechten serveren. Daardoor wordt jouw vergaderlunch in de buurt van Merelbeke, Melle en Zwijnaarde gegarandeerd een succes.

gezonde lunch

Bestel en geniet van bijzondere gerechten

 Kies uit ons unieke menu en laat ons een uitstekende vergaderlunch verzorgen bij jouw bedrijf in de omgeving van Zwijnaarde en Melle. Bestel online of stuur een e-mail naar info@puurfoodbar.be om lunch vóór elf uur of diner vóór zeven uur te bestellen. Indien je na elf uur of na vijf uur bestelt, bel je naar 09 336 73 74. Heb je interesse in het meeting-arrangement? Gebruik dan ons contactformulier om naar de mogelijkheden te infomeren.