✓ Gezonde gerechten
✓ Verse ingrediënten
✓ Snel en moeiteloos

Geen tijd voor een goede lunch?

Laat toch bezorgen

Bestel

Vers en gezond eten in Merelbeke, nabij Melle

Bij ons in Merelbeke bestel je vers en gezond eten voor op je werk in de buurt van Merelbeke, Melle en Zwijnaarde. Je geniet van een breed aanbod aan maaltijden die gemaakt zijn van lokale ingrediënten. Je kunt ook kiezen uit diverse vegetarische opties zodat iedere collega heerlijk kan lunchen. Profiteer van onze snelle service en geniet tijdens de lunch in je bedrijf in Merelbeke, Melle of Zwijnaarde van healthy food met een eigen twist.

gezonde lunch

Geniet van een vers bereide lunch en gezond eten in Merelbeke, nabij Melle

Onze kant-en-klare maaltijden zijn voor bedrijven in Merelbeke, Melle en Zwijnaarde een ideale oplossing om binnen beperkte tijd van healthy food te genieten. Omdat de gerechten aan het begin van de dag vers worden gemaakt in onze foodbar in Merelbeke, nabij Melle, kunnen jij en je collega’s ’s middags snel en gezond eten. Daarom zijn bedrijven uit Merelbeke, Melle en Zwijnaarde dol op ons healthy comfort food met een unieke twist. Je hebt de keuze uit vegetarische gerechten, maar ook gerechten met vlees of gevogelte. Daarom bestel je bij PUURfoodbar in Merelbeke, dichtbij Melle, vers en gezond eten voor jou en je collega’s.

gezonde lunch

Kies een heerlijk gerecht en bestel direct

Maak een keuze uit ons uitgebreide menu en bestel healthy food voor je lunchpauze in Merelbeke, Melle of Zwijnaarde. Wanneer je meer dan vijf gerechten bestelt, kun je jouw bestelling bij het bedrijf laten afleveren. Bestel lunch tot elf uur of diner tot zeven uur via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@puurfoodbar.be. Na elf uur en na vijf uur bestel je door te bellen naar 09 336 73 74.