PUURfoodbar beleving

Lekker, gezond eten en genieten in een ongedwongen sfeer

PUURfoodbar

Lekker en gezond

Licht en voedzaam, met heel veel groenten en overheerlijk brood; alles vers bereid; flexi,veggie of vegan: voor ieder wat wils. We laten ons wekelijks inspireren door de seizoenen en geven hier onze eigen twist aan.

Eat in : genieten in een leuke en lichte omgeving

We zorgen voor een snelle bediening, zodat je maximaal kan genieten van jouw lunch en dit in een gezellig en lichtovergoten interieur. En van zodra de zon er is, kan je terecht op ons hippe terras; smakelijk genieten out in the open en wat frisse lucht en zon meepikken.

Take out : gezonde, snelle hap

Al onze salades en eenpansgerechten zijn ook in take away verkrijgbaar. Als je vooraf bestelt, dan maken we dat alles klaar ligt voor jou. Vergeten? Geen probleem, we werken snel en efficiƫnt en beperken de wachttijd.

Delivery : geen tijd om af te halen?

Al onze take-out producten kunnen wij ook leveren. Vanaf 5 bestellingen brengen we ter plaatse. Heb je een in-house meeting met medewerkers of derden? Dan is ons meeting arrangement misschien een optie.

Meeting arrangement: gezond vergaderen; in stijl

We leveren onze salades aan in ons eigen huisservies, in een mooi houten bakje. Nadien komen we alles terug ophalen. Leuk voor een vergaderlunch met collega's, of op een event op het werk.

Onze foodbar

Dagverse maaltijden

Gezonde lunch of een (h)eerlijk dinner?
Puur biedt het je met veel plezier aan.

Bekijk onze menukaart